Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
Tulosta sivu Tulosta sivu
ottelut ja tulokset
kopo
kopo35
kopo45
kopo50
otteluraportit
 
   
Untitled Document
Lepakoista ei vastusta KoPo35:delle [ KoPo35 ]
25.02.2004
 
Peliin valmistauduttu huolellisesti, panoksena playoffspaikan varmistaminen ennen viimeistä sarjaottelua. Viime pelissä tulessa ollutta Allua oli taas kerran haalittu mukaan peliin jotta saataisiin kokoon kaksi kokonaista kentällistä. Omat paikat, oma vaihtomies, ei sekoilua pelipaikasta. Myös Bats oli vahvistanut kokoonpanoaan verrattuna joulukuussa pelattuun otteluun jonka KoPo vei nimiinsä selvin numeroin. Tästä huolimatta tiedostettiin kopissa ettei helppoa peliä olisi tulossa, olihan se voitettava. Batsin kyttäävän pelaajan taktiikka oli puheenaiheena jo ennen ottelua, puolustukselle painotettiin tarkkaavaisuutta.
Puolustuksesta vastasi viime ottelun tapaan ’kapiaiset’ heikennettynä Lamolla joka korvasi hiihtolomailevan Tillin. Tilli lähtenyt mökille ja vaikka kuulemma matkaa mökiltä saman verran kuin himasta ei voinut tulla peliin koska kun perhe oli matkassa mukana niin varustekassi ei kuulemma mahtunut autoon. Kipeitä päätöksiä joutuu joskus tekemään?..Toimituksen huomautus on kuitenkin se että olisi vaikka pukenut kamat valmiiksi päälle mökille lähdettäessä tai olisi pukenut ne vaimolle tai lapsille?. taisi sittenkin olla tekosyy?

No se siitä, takaisin aiheeseen.
Ensimmäinen maali nähtiin KoPon toimesta vajaan viiden minuutin pelaamisen jälkeen. Maalia edelsi Batsin jäähy joka oli juuri umpeutunut kun kiekko saatiin sohittua maaliin. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä tilanteita syntyi tasaisesti molemmille joukkueille. Batsin kyttäystaktiikka ei ollut niin voimakasta kuin aikaisemmin mutta mitä pidemmälle ottelu eteni niin se lisääntyi. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla (19:12) KoPo siirtyi kahden maalin johtoon mutta Bats ehti vielä kaventaa peliä ja tauolle mentiin KoPon maalin johdossa tilanteesta 3 - 2.

Yhteenvetona ensimmäisestä erästä mainittakoon että Bats oli vauhtia ylläpitänyt joukkue mutta KoPo pysyi hyvin mukana ja toimituksen mielestä maalipaikkoja oli kuitenkin kotijoukkueella enemmän ja paremmalla viimeistelytaidolla olisi johto voinut ja pitänyt olla maalia isompi. Suurin osa vedoista suuntauti kuitenkin suoraan kohti maalivahtia joka lähitilanteissa helposti meni jäihin.

Toinen erä alkoi KoPon osalta mainiosti ja nopeassa tahdissa iskettiin kaksi maalia siirtyen turvalliseen 5 - 2 johtoon. Bats oli kuitenkin kaikkea muuta kuin luovuttanut ja kavennus tulikin nopeasti. KoPolla oli kuitenkin vielä tässä vaiheessa peli hyvin koossa ja kun Tode ei löytänyt paikkaa avaukselle hän sooloili omalta puolustusalueelta yli hyökkäyssiniviivan ja pussitti KoPolle taas kolmen maalin johtoaseman.

Mutta lepakot tulivat taas ja Jukan jäähyn aikana kavensivat taas eron kahteen maaliin kun toista erää pelaamatta 13 minuuttia. Tässä vaiheessa toimitsijat olivat kuitenkin hereillä ja onnistuivat nollaamaan pelikellon. Tilanne aiheutti hämminkiä ja ihmettelyä ja tuomarit ottivat taktisen aikalisän selvittääkseen tilanteen. Pelin jatkuessa ottelun sävel oli selvä, Bats oli ottanut pelin haltuunsa ja oli voimakkaasti hyökkäävämpi osapuoli, olihan heillä vielä kurottava pari maalia edes tasapeliin. KoPon osaksi jäi vastata vastahyökkäyksillä jotka onnistuivat, ensin Esa ryntäsi oikealta laidalta läpi lepakoidenparven ja pussitti varmasti takanurkkaan. Tilanteesta oli myös tulossa Batsille jäähy sen verran kovaa mailaa käytettiin Esan estoyrityksissä. Batsit jatkoivat voimakasta hyökkäyspeliään ja KoPo peli oli hieman hukassa. Mutta vastaiskuissa lepäsi voiton avaimet, Lamo kävi kaatuilemassa vastustajan pakin kanssa ja onnistui torpedoimaan lepakkoluolan vartijan kumoon ja tilanteesta syntyneestä maalinedustaruuhkasta Pera vei KoPon 8 - 4 johtoon lepakoiden kirkuessa. Lepakoinen nälkä ei kuitenkaan vielä ollut tyydytetty ja he puraisivat vielä kerran, täten ottelun lopputulos kirjattiin Kopo hyväksi 8 - 5.

Toinen erä oli ehkä pelillisesti Batsin mutta Kopon hyödynsi nyt maalitilanteet paremmin kuin ekassa erässä. Puolustus oli sikäli tällä kertaa hereillä ettei läpiajoja vastustajalle syntynyt vaikka ajoittain lepakoita liiteli puolustuksen taakse norkoilemaan. Seuraavaan peliin jäi kuitenkin parannettavaa, ajoittain huonoja purkuja ja hyökkäyksiin lähtöjä, keskialuepelaaminen oli selvästi vastustajan hallussa siellä heille annettiin aivan liian paljon tilaa. Myös oman pään aloitukset olivat vaikeat, niistä lepakot rankaisivat kolmasti.

Ilahduttavaa oli kuitenkin vastuun jakautuminen tasaisesti koko joukkueen kesken kun kahdeksaan maaliin löytyi joka kahdeksan eri lepakontappajaa.

Toimitsijoita sen verran että Lasse ei sitten tullutkaan, onneksi Pekka oli kotiutunut Intiasta ja tullut peliä seuraamaan mutta joutuikin toimitsijahommiin Leivon avuksi. Tämä olikin jo kauden toinen laiminlyönti junioreilta??no Lasse varmaan palkitsee toimitsijat ’mäyräkoiralla’ per nenä sen lisäksi että ensi perjantain treeneissä istuu kellokallena Okelissa.

Kokoonpano:
ZZ
Lamo - Jamo
Reba- Pera -Esa

Tode - Frappe
Jukka - Mika- Allu

Tilastot

1. erä
04.30 1 - 0 KoPo Frank Nordberg (JukkaStenberg)
10.46 1 - 1 Bats Veli-Matti Rantanen( Kari Saarela)
12.17 2 - 1 KoPo Jukka Stenberg (Frank Nordberg)
19.12 3 - 1 KoPo Keijo Vento ( Mika Björklund)
19.50 3 - 2 Bats Dan Wainio ( Petteri Immonen)

Jäähyt:
02.27 Bats Dan Wainio 2 min Estäminen
07.03 Bats Jouko Ojamäki 2 min Huitominen

2. erä
20.51 4 - 2 KoPo Mika Björklund ( Frank Nordberg)
21.05 5 - 2 KoPo Erik Holmberg ( Esa Kiiveri, Pertti Lehterä)
22.09 5 - 3 Bats Jouko Ojamäki ( Ilpo Käyhty)
24.42 6 - 3 KoPo Arto Kosonen ( Jukka Stenberg)
27.08 6 - 4 Bats Kim Fältmarsch yv.
33.10 7 - 4 KoPo Esa Kiiveri ( Erik Holmberg)
36.57 8 - 4 KoPo Pertti Lehterä ( Timo Laaksonen)
37.33 8 - 5 Bats Petteri Immonen ( Dan Wainio)

Jäähyt
25.15 KoPo Jukka Stenberg 2 min Kampitus
28:35 Bats Tony Laaksonen 2 min Huitominen
34.37 KoPo Jukka Stenberg 2 min Kampitus


- toimitus -

 

 

 

Kommentit:

   Otteluun ei ole lisätty vielä yhtään kommenttia.

   Lisää kommentti


         [ Edelliselle sivulle ]