Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
Tulosta sivu Tulosta sivu
ottelut ja tulokset
kopo
kopo35
kopo45
kopo50
otteluraportit
 
   
Untitled Document
EKS voittoon jalkapallolukemin [ KoPo35 ]
02.03.2004
 
Viimeisessä sarjapelissä Seniorit35 matkasivat Laaksolahteen, pienehköä epävarmuutta koonpanon suhteen oli ennakkoon tiedossa. Haarukalla 7 - 9 oli tarjolla ja pöytäkirjaan tuli sitten loppujen lopuksi kirjattua vain 7 kenttäpelaajaa. Liekö tiedolla että paikka jatkopeleissä oli jo varmistunut tehnyt sohvan houkutuksellisemmaksi vaihtoehdoksi joidenkin kohdalla?..

Todennäköinen välierävastustaja EKS joka nytkin oli vastassa oli marssittanut paikalle tuplan määrän pelaajia joten taktiikka oli selvä alusta alkaen. Tarkka puolustuspeliä ja tilaisuuden tullen harppuunalla vastaiskuihin.

Pelissä kuitenkin EKS antoi yllättävän paljon tilaa KoPonkin pelata joten pelkkiin vastaiskuihin ei KoPon pelin tarvinnut perustua. Ottelun ensimmäinen ja erän ainoa maali tehtiin ajassa 7.25 kun Frappe tuikkasi kiekon maalin.

Tauolla käytiin EKSin aitiossa ankaraa keskustelua pelistä ja aiheena oli miten he selkeällä miesylivoimalla eivät pysty panemaan KoPo enemmän ahtaalle. Yritettiin jopa heitä neuvoa miten mutta pelin jatkuessa huomasi etteivät neuvot sittenkään olleet menneet perille.

Pelillisesti KoPo pysyi hyvin mukana myös toisessa erässä vaikka ajoittain EKSin painostus oli rankkaa. Omat paikkansa oli myös KoPolla ja ainakin kahdesti kiekko jo pyöri EKSin maaliviivalla menemättä kuitenkaan perille asti.

äten ei KoPolle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin että ottaa Hezzu vaihtoon ja yrittää kuudella kun pelaamatta enää puolitoista minuuttia. Ensimmäinen yritys epäonnistui kun EKS sai tilanteen purettua ja Hezzu komennettiin katkon aikana takaisin maalin kunnes vajaa minuutti ennen loppumista yritettiin uudestaan. Loppupainostus ei sitten tuottanut toivottua tulosta vaikka EKSin jäähyn myötä KoPo pääsi 6 - 4 vastaan myllyttämään, summerin soidessa taululla jalkapallolukemat 1 - 0 kotijoukkueen hyväksi.

Jos tilanne nyt vaikuttaa sekavalta niin todettakoon että se Frapen tuikkaama maali valitettavasti meni omiin?.

Tilastot.
07.25 1 - 0 EKS Ari Kiiskinen (Kimmo Koskinen, Timo Eloranta)

Jäähyt:
EKS 5 x 2 min
KoPo 4 x 2 min
- toimitus -

 

 

 

Kommentit:

   Otteluun ei ole lisätty vielä yhtään kommenttia.

   Lisää kommentti


         [ Edelliselle sivulle ]