Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
Tulosta sivu Tulosta sivu
ottelut ja tulokset
kopo
kopo35
kopo45
kopo50
otteluraportit
 
   


Tässä raportissa myös: [ Kommentit ]

Hyvinkää 01.10.2011 19:30:
HKH - KoPo 7-4 (2-0,2-2,3-2)


Linkki ottelun reaaliaikaiseen tilastoon! Go SJL!

 

 

 

Kommentit:

   Lisää kommentti

Untitled Document

 
Dufvan Ripa
 
 

02.10.2011   0:31

Tälläsen lauseen löysin säännöistä:

Vastustajan tehdessä maalin ylivoimalla, päättyy vanhin käynnissä ollut PIENI rangaistus.

Liiton sivuilta löytyvässä tuomareille tarkoitetussa ohjekirjassa (linkin sivu 28) on vielä otettu tilanne esimerkki, jossa toinen pelaa istuu 5 minsan jäähyä ja toinen 2 minsan jäähyä, tulee maali ja 2 minsan jäähy päättyy. SELKEÄ VIRHE TUOMARILTA!

http://dl.dropbox.com/u/172... 
Untitled Document
 
Dufvan Ripa
 
 

02.10.2011   0:49

Ja Timon ulosajon osalta säännöistä linkin sivulta 75 löytyi tällänen:

"Jos loukkaantumisen aiheuttaneen korkean mailan tilannetta on pidettävä vahinkona, pelaajalle tuomitaan kaksinkertainen pieni rangaistus (2+2)"

Tahallisena Timon korkeaa mailaa ei voinut mitenkään pitää, joten toi(kin) oli iso virhe dumarilta.

http://dl.dropbox.com/u/172...


 
Untitled Document
 
uimalakki
 
 

02.10.2011   2:40

Tulos olisi saattanut olla HIEMAN toisenlainen ilman näitä 2 tuomarivirhettä. Molemmat vielä niin perusjuttuja, että täytyy olla todella korruptoitunut kotiin päin vetävä löysällä munalla nussittu hyvinkääläinen sukurutsauksen tulos, että kehtaa edes viheltää tuollaisia....

Tosin miten nämä lantavarpaat muuten ikinä pärjäisivät, jos naapurin paavo ei olisi viheltämässä oman kylän linjalla.

 
Untitled Document
 
Bulgarian Rudi
 
 

02.10.2011   12:47

Peli kaatui ehdottomasti tuomari virheisiin. Toisaalta tuomareita ei voi suoranaisesti syyttää, sillä reppanat luulivat tuomitsevansa Salibandy, tai tyttöpallo peliä Kopon antaessa kovuutta. Toisaalta H.K.H:n YRITTÄESSÄ pelata fyysistä peli oli tuomareilla, kuka pelkää mustaamiestä leikin sääntökirja kädessä.
Ei JUMALAUTA!!!! syytöntä miestä voi laittaa 2, tai siis oikeastaan 16 minuutiksi penkille istumaan....
No tilanne on nollattu ja hyväksytty, että tämä peli oli pelattu jo ennen peliä valmiiksi Jääkiekkoliiton Hyvinkään piirikokouksessa.

Ei muuta kun katseet tulevaisuuteen ja kaivamaan niitä hyviä asioita esille mielikuva treenien kautta.
 
Untitled Document
 
protesti
 
 

02.10.2011   12:58

uusintaottelu!

 
Untitled Document
 
Propagandaministeri
 
 

02.10.2011   13:37

Erotuomareina siis.

Mika LISTALA, erotuomari
Juuso RÄIHÄ, erotuomari

Googlea varten vaan. :-)

 
Untitled Document
 
H.K.H!
 
 

02.10.2011   13:50

Päättyskö peli 6-4 vai 7-4? Melkoista vääristelyä tämä tulos. Ja lopettakaa se ainainen marina..pelit voitetaan pelaamalla! H.K.H!!!!!

 
Untitled Document
 
Oikeus ja kohtuus
 
 

02.10.2011   14:08

Tulos korjattu.

Rajansa kaikella. Mistä helvetistä ne tuomarit olivat saaneet päähänsä muuttuneet säännöt?!? Se tässä vaan kummastuttaa pientä jääkiekkoilijaa, joka antaumuksella tahtoo nauttia pelistä hyvässä hengessä.

Taisi se toinen 'avustava' tuomari epäröidä tuomioita, muttei avannut suutaan. Kaikenlaista Hyvinkäällä... Kumpi lienee.

Niin ja tervemenoa H.K.H.:lle ylempään sarjaan. Sieltä on lyhyt matka takaisin.

 
Untitled Document
 
Bulgariab Rudi
 
 

03.10.2011   10:49

Päättyskö, Tieksä, emmä tiä, Päättyskö jne... Turusta, Porista, vai Raumalta eksytty meidän sivuille????
Minulla on vahvat epäilykset asian suhteen erääseen opettejan ammattia harjoittavaan henkilöön, joka omalla peli urallaan ei KOSKAAN
kyseenalaistanut tuomareiden ratkaisuja ja hoiti jäähynsä MUKISEMATTA.

 
Untitled Document
 
Bulgarian Rudi
 
 

03.10.2011   10:50

ja se on NARINA, ei marina

 
Untitled Document
 
Etu-Paavolan Juice Leskinen
 
 

03.10.2011   15:39

KoPo tippuu kolmosesta, sivut täyttyy kyynelistä, ota muna pieni käteen ja lohtuus sitä veivaa. Itketään täällä tuomareista, syy löytyy kalsareista, nyt on lokakuu ja Hoki Klupi dominoi.

 
Untitled Document
 
Bobi
 
 

03.10.2011   15:43

Mitä nyt vanhoja tuloksia kaivelin, niin Kopo voittanut Klubin vain yhden kerran... Korjatkaa toki jos olen väärässä? Pataan on tullut kaksinumeroisillakin. Joten lienee turhaa väittää, etteivät hyvinkääläiset muuten pärjäisi. Tietynlainen kunnioitus vastustajaa kohtaan kait suotavaa, vaikka alasarjoista puhutaankin. Hienoa kuitenkin nähdä oikeanlaista latautumista lajiin alemmillakin tasoilla. Asiaa!

 
Untitled Document
 
Dufvan Ripa
 
 

03.10.2011   18:40

Ei täällä varsinaisesti ole väitetty ettei H.K.H. pärjäisi ilman tuomarien avustusta. Paitsi ehkä nimimerkki uimalakki sunnuntaiaamuna klo 02:40. Lähtökohtaisesti H.K.H taitaa Riston näkemyksen mukaan olla jopa KoPoakin menestyksekkäämpi joukkue, mutta se vaan vähän pisti vituttamaan kun peli oli tasan 4-4 vikan erän puolivälin tuntumassa, dumari teki kaksi todella selkeää (ja helppoa) virhettä ja ottelu ratkesi jäähyjen aikana.

5 minsaa ja ulosajo olisi ollut oikea tuomio jos dumari olisi pitänyt korkeaa mailaa tahallisena. Tuomari kuitenkin sanoi ettei korkea maila ollut tahallinen, mutta koska kasvoista tuli verta, niin 5 minuuttia + ulosajo on automaattinen tuomio. Säännöissä lukee (2+2)

Ja se ettei dumari päästänyt 5-3 alivoimalla pelaavan joukkueen 2-minuuttista istuvaa pelaajaa pois maalin syntyessä oli aivan uskomatonta!

Lisäksi Dufva uskaltaisi jopa väittää, että näiden karkeiden virheiden lisäksi Hyvinkäältä kotoisin oleva tuomarikaksikko puhalteli muutenkin aika lailla kotiin (Hyvinkäälle) päin.

Summa summarum: peli oli molemmilta joukkueilta hyvä, tuomaripeli aivan päin vittua!

 
Untitled Document
 
Bulgarian Rudi
 
 

03.10.2011   18:49

Joo ei kukaan ole väheksynyt H.K.H:n aktiivista 4 kentän tasaista peluutusta, tai valmentajien viimeisenpäälle hierottua pelikirjaa.
Kysymys oli enemmänkin luokattomista tuomareita, jotka eivät tunteneet sääntöjä ja jätti USEITA jäähyjä Hyvinkäälle puhaltamatta. Uskoin pitään, että tämä on ainoastaam mahdollista Satakunnassa, mutta kyllä ne Hämäläisetkin näköjään osaa.

Peli sinällään on hieno, mutta meissä palaajissa ja etenkin tuomareita riittää kehitettävää.

 
Untitled Document
 
H.K.H....Ja voitto kotiin
 
 

03.10.2011   19:01

Koittakaa poijaat toipua tapahtuneesta...Jos se maila ei olis noussut edes niinkuin säännöt sanoo niin mitään jäähyä ei olisi edes tullut, eikö?

Naurettavinta/Nolointa oli Kopon pelaajan huutelu katsomoon,
kaveri nolas itsensä 110%..

Eikä se peli muuttanut, että tuomarilla tuo virhe kävi jota itsekin ihmettelin peliä katsoessa..Kyllä teiltä puuttui tarvittava vauhti pelistä..
Pelisilmää teillä on kyllä..

Kyllä nyt oli selkeesti H.K.H:n peli ja sillä selvä..
Matka kohti nousua on alkanut...vaikka tiputtaisiin niin ei ainakaan teidän toimesta ;)

Eikös se muutenkin mene niinkuin tuolla mainittiin, peli voitetaan pelaamalla.
Etsikää sellainen tuomari josta kenelläkään ei olisi sanottavaa,
ihmisiä kun ovat hekin.
Edes liigassa ei olla tyytyväisiä tuomareihin jos virhe käy,
mutta ei nosteta samanlaista haloota jos pelaajat mokaa.

Häviöhän on aina tuomarin syy :D

 
Untitled Document
 
Bulgarian Rudille neuvo
 
 

03.10.2011   19:11

Suosittelen ens kerralla pysähtymään Hyvinkään kohdalla niin olet oikealla paikkakunnalla, en tiedä missä olet ollut kun olet Hämeeseen ajanut :D
Uusimaa-Häme raja menee Hyvinkään ja Riihimäen välissä ;)

 
Untitled Document
 
Bulgarian Rudi
 
 

03.10.2011   20:00

Kaikki mikä on metsäläntien pohjois puolella on maalla, ja tässä minun tapauksessa Hämeessä, kun kerran Hämeenlinnan moottoritietä sinne ajettiin.
Lisäisin vielä, että annoin vain lisätietoja katsomoon ettei reppanien tarvitsisi liikaa miettiä.
Olihan se oikeasti kiva pelata, kun oli katsojia ja hieman tunnelmaa, muttei sitä nyt kannata liian vakavasti ottaa lauantai iltana tuohon aikaan.
Täytyyhän katsojien ja pelaajien välillä nyt pientä kommunikaatiota olla, kun ei tällä kertaa jääty nimmareitakaan jakamaan.

 
Untitled Document
 
Maantieteilijä
 
 

04.10.2011   2:22

Vai on uusimaa levinnyt jo hyvinkäälle saakka. Lähempänä se hyvinkää taitaa tamperetta olla kuin stadia. Kannatan Rudin linjaa hyvinkää kuuluu hämeeseen. Uudenmaan piiriin maantieteilijä laskisi vain helsinki, espoo, vantaa, kauniainen, ja säälistä kirkkonummi, lohja, kerava, järvenpää tuusula, sipoo.

kyllähän se on fakta että melkoista metsää suomi on kehäteiden ulkopuolella. Se ei välttämättä ole huono, mutta aiheuttaa haasteita, jos lähin puolueeton tuomari on 200 kilsan päässä.

Mitä itse peliin tulee dumarit oli aivan paskoja ja ratkaisivat turhaan ottelun. Muutoin ei mitään voi ottaa kummaltakaan joukkueelta pois. Yleisöä oli ja joku jaksoi vähän kannustaakin.

 
Untitled Document
 
H.K.H fani
 
 

04.10.2011   14:02

Nyt kun otettiin tuomari virheet puheeksi niin siinä olen ihan samaa mieltä ei mennyt nappiin tuomareilla ei. Mutta missä on Kosken poikien maininta "RANKKARISTA" joka tuli mailan nostosta??? Selvä virhehän se oli mun mielestä tuomareilta puhaltaa ja tuomita "RANKKARI" miksi ette sitä mainitse avautumisessanne.?

 
Untitled Document
 
HK:n sininen
 
 

04.10.2011   17:50

Mailan nosto siinä missä korkeamailakin, jäi yläkäteen kiinni, joten jotain oli dumareiden pakko viheltää. Täyttä typeryyttä on se ettei hämäläisten pakki luistellut kopon pelaajaa kiinni, koska kaikki näkivät ettei Tepa jaksa maalille asti edes luistella.

Tähän loppuun metsäsuomessa kuvattu videopläjäys (artistit tosin kotoisin asfaltoidusta suomesta) http://www.youtube.com/watch?v=UwhPQxceP-0 taitavat esittää hyvinkääläistä katumuotia.


 
Untitled Document
 
Erämaan ajokoira
 
 

04.10.2011   21:02

Jotainhan nämä asflatin karaisemat, geeniperimältään lähinnä Somalia ja Homo Erectusta muistuttavat urbaanit laumaeläimet osaavat oiken, siis jälkipelit. Teidän nyt pitäisi ymmärtää, että jo ennen kuin HKH saapui hallille, ympäri intternettiä liikkui huhua, että kaksinumeroiset isketään taululle ja lähetetään katulyhtyjen alla syntyneet, hämäläisen kansantarun mukaan kolmisilmäiset ja korkea otsaiset pääkaupunkiseutulaiset kotiin miettimään, että mites siinä nyt taas näin kävi.

Seuraavan kerran, kun tämä alfauroksilla täytetty testosterininippu lähtee sinne betoniviidakkoon seikkailemaan, jätämme ylivoimaisesta geeniperimästämme teillekkin osan. Teemme tämän vain sovinnon merkeissä, koska vanhan legendan mukaan sisäsiittoiset pojat pitäisi hukuttaa koskeen. Näin lopuksi vielä Edun sanoja hieman lainaillen: "Sun muijas ei teeskentele mun kans orgasmii."

 
Untitled Document
 
no homo
 
 

04.10.2011   23:40

"kun tämä alfauroksilla täytetty testosterininippu lähtee sinne betoniviidakkoon seikkailemaan, jätämme ylivoimaisesta geeniperimästämme teillekkin osan."

Kohtuu homoa. Kiitos, en halua geeniperimääsi naamalleni, vaikka alfa urho olisit. Ei ole mun juttu.

 
Untitled Document
 
#61
 
 

05.10.2011   21:45

Voihan vittulan väki mitä debattia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

   Lisää kommentti


         [ Edelliselle sivulle ]