Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

Tasapeli kuin häviö / 50+ [ kaikki ]
24.10.2011
 
Kauden miesten sarjan avausottelu pelattiin Nitro Teamia vastaan, jengiä, mikä viime vuonna hallitsi sarjaa suvereenisesti.
Suvereenisesti olimme tyypilliseen ylimieliseen tapaamme jättäneet viime vuoden pörssikuninkaan Pekan pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. On se Allu kova jätkä, kuulemma olisi ollut aika meidän muiden ottaa vastuuta. Toinen valitettava takaisku oli Nuuskan sairastelu, nuhan lisäksi olkapää oli vihoitellut, siinäkö syy tehottomuuteen? Mene ja tiedä.
Ottelu oli hetkessä 3-0 meille ja odoteltiin vaan arkun naulaamista kiinni. Kyllähän tälläiset pelimiehet tekevät neljästä läpiajosta maalin, vai tekevätkö? Entäs ne tolpat? Ei nyt viitsitä, annetaan kaverillekin mahdollisuus.
Ja ylläri ylläri, kaveri halusikin peliin mukaan. Ja kaikkien aikojen suurin klisee ”KoPo on vaarallisimmillaan ylivoimalla” toteutui jälleen kerran.
Itse asiassa suurin syyllinen tasapeliin oli Allu, hänhän laati kentälliset. Tode pelasi hyvin, suorastaan erinomaisesti, mutta joka kolmas vaihto ei riitä, meitä huonompia olisi pitänyt laittaa vaikka neljä samaan laitaan.
Rami oli tapansa mukaan jäätävän hyvä.

Seuraavalla kerralla ei enää hölmöillä, eihän?
#91


http://www.koskenpojat.fi/v...

(Frappe on muokannut uutista 24.10.2011)


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]