Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

Katkera tappio /50+ [ kaikki ]
03.11.2011
 
Kuka haluaisi hävitä porvoolaisille? Ei kukaan. Emmekä mekään olisi haluttu, mutta kun......
KoPo oli saanut vahvistuksekseen Brasilian-Pekan, mitä lie kaveri beachillä tehnytkään, ei ainakaan luistellut, vaikka Peku oli varjo entisetään, niin kuitenkin joukkueen parhaimmistoa siltikin.
Allu lähti otteluun tutulla kaavalla, kolme laitaparia, kaksi pakkiparia ja kaksi sentteriä.
Pakkeina ”luonnolliset” Hannu-Tode, Mamba-Mara, elikkäs Ma-Ma. Senttereinä Pekka ja Reba. Laiturit Jamppa ja Rami plus loput eli Allu, Risto P, Nuuska ja KV.
Kolmen laitaparin peluuttamisessa on vaikeutensa, ilmiselvästi muutama oikea pelimies koki vääryyttä liian vähäisen peliajan vuoksi, tämä aiheutti jopa pientä suukopua hävityn ottelun jälkeen. Syy tappioon oli ilmiselvästi löytynyt.
Pelin alku lupaili kaikkea hyvää, KopPo painosti ja hallitsikin peliä, mutta yllättäen porvoon lakupojat eivät antautuneetkaan, vaan päinvastoin menivätkin johtoon. Reban upea ylänurkka ja Pekan mahtava rannari vain ärsyttivät vastustajaa, 3-3 tasoituksen jälkeen muutama paha virhe ja turpiin tuli 3-5.
ZZ otti mitkä sai ja vähän ylikin, mutta merkkausvirheet ja laiskuus puolustamiseen tulossa kostautuivat. Joskin Bogo kertoi varsinaisen syyn ottelun jälkeen; jää oli niin huono, että ”Liukkaan jään joukkue” ei pärjännyt.
Nyt olemme antaneet vastustajille luulon, että meitä ei tarvitse pelätä, voitaisiinkohan nyt iskeä?
Seuraavassa pelissä nähdäänkin eri ilmeinen KoPo.
#91

http://www.koskenpojat.fi/v...


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]