Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

Stadin Starat eivät tuikkineet, KoPo voiton vei/ Kopo50+ [ kaikki ]
24.11.2011
 
Iloisia ilmeitä pukukopissa, liekö ollut siitä että Frappe teki come-backin kokoonpanoon vai siitä että KV oli juuttunut Tallinnan laivalle. Huhu kertoi että kamat päällä seisoskeli laivassa eläkeläisten keskellä ollakseen ekana laivasta ulos ja matkalla hallille. Eipä vaan näkynyt, kovaa porukka nuo eläkeläiset!
Itse uskon että iloiset ilmeet johtui nimenomaan Tallinnan matkalaisesta, etunenässä Ojala Bros. & Rami hymyilivät enemmän kuin Naantalin aurinko ja Hangon keksi yhteensä. Hyväntuulisuutta ei vähentänyt edes se tosiseikka, ettei KoPo koskaan ollut illan vastustajaa aikaisemmin voittanut.

Ottelun teema oli että piti saada enemmän kuin yksi syöttö omille, se ei ihan vielä toiminut ensimmäisen maalin kohdalta mutta toinen oli jo sitäkin tyylikkäämmän kuvion tulos. Ainakin kolme syöttäjää saatiin, ongelmana vaan oli että maalin teki vastustaja. No, hyvin hänet pelattiin tekopaikkaan ja työttömänä ilman torjuntatehtäviä seissyt ZZ ei vieläkään saanut ensimmäistä torjuntaansa otteluun.

Pelin henki oli kuitenkin että KoPo painoi päälle ja vastustaja yritti vain puolustustaktiikalla selviytyä. Pienellä kytiksellä yrittivät päästä tilanteisiin siinä kuitenkaan onnistumatta. Kaiken kaikkiaan Hezzulle ei monta torjuntatehtävää ottelussa tullut. Hyökkäyspäässä sen sijaan puskettiin puolustusmuuriin joskin saatiin 7 kaappia aikaan.

Tiivis ottelutahti jatkuu jo heti huomenna kun lähdetään matkalle yöpeliin Malmille. Jamppa hieman huolestunut miten joukkue ehtii toipua ja jakoi isällisesti ohjeet minkä mukaan toimia että iskukunnossa.

'pientä venyttelyä, jotain kevyttä ruokaa, kuten pastaa eikä muijan päälle sitten mennä!'

http://www.koskenpojat.fi/v...


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]