Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

KoPo – Retro-S 50+ [ kaikki ]
16.01.2012
 
Hyvin perinteikäs (since 2010) jääkiekkoseura Retro Helsingistä, saapui oikealle areenalle kohtaamaan joulun ja uudenvuoden jälkeisen KoPon.

Otteluun jouduttiin lähtemään kahdella kentällisellä, sillä sekä Nuuska että Rami olivat poissa. Tällä kertaa eri reissussa, mutta toki samalla suunnalla.
Peliin valmistautuminen oli tavallista hankalampaa, lähes mahdotonta, koska kopissa räjähti uutispommi. ”Nuuska ei olekaan KoPon miehiä, vaan vain lainassa Leparin Panttereista.” Siis mitä? Voi sitä ihmettelyä ja vaikerointia, minkä tuon tiedon julkistaminen aiheutti, uutisen todenperäisyyttä kyseenalaistettiin, mutta kun Allu vahvisti Nuuskan näin viime perjantaina sanoneen, niin uskottava se oli. Mikä nyt eteen? Voiko KoPon tulevaituuteen enää uskoa? Peruuntuuko Amerikan matka? Mitä junnutkin nyt sanovat? Fanit kuulemma aikovat järjestää kansalaiskeräyksen ja mielenosoituksen jäähallin edessä, jotta oma poliisimme saataisiin pysymään seurassa. Jopa puheenjohtajan ja johtokunnan eroa vaadittiin. Entäs Rami sitten, onko hänkin vain lainassa Toldboysista? Kamalaa.
Mutta kauaa ei ehditty itkeä, sillä jäälle oli mentävä. Allu valitsi maaliin Hezzun. Ykköskentällinen oli Hurja-Pekka-KV, pakkeina Mara-Frappe, kakkoskenttä Allu-Reba-Jamppa, pakkeina Tode-Mamba.
Taktiikkana oli, että ykköskenttä uuvuttaa vastustajan, jolloin kakkonen pääsee tekemään helppoja maaleja.
Taktiikka onnistui yli odotusten, joskin kopin masentunut mieliala antoi vastustajalle johtomaalin. Mutta sitten alkoi taktiikka purra. Jopa Allu pääsi pöytäkirjoihin.
Seuraavaan otteluun tutkapari Reba-Jamppa (tehot about 8+6) hajotetaan, sillä muutkin haluavat koskea kiekkoon.
#91

Tilasto:
http://www.koskenpojat.fi/v...


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]