Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

Retro-V KoPo 50+ [ kaikki ]
18.01.2012
 
Salmisaari, tuo viinan mekka, onkin tänä päivänä toimistotalojen ja yhden liikuntakeskuksen keskeinen sijaintipaikka. Nykykäytännön mukaisesti parkkipaikat keskellä yötäkin maksullisia, vaikkakaan sakkojen uhka ei yksityiseltä sektorilta ole niin suuri kuin kunnallisen pysäköintivalvonnan. Niin komisario meille vakuutteli, Mamba lupasi hakea maksamansa euron kolikkonsa takaisin.
Ai niin, se peli.
Liekö vastustajan uutuus saanut miehet liikkeelle vai miksi lähes koko miehistö oli liikekannalle lähtenyt? Ainoastaan Pekka oli Strange Hillissä työmatkalla, muut kaikki innoikkana läsnä. Jopa kalakaveruksetkin, hieman kankkendaalissa kylläkin.
Allu julkisti kokoonpanon, tämä sai huomiota osakseen, sillä veskaria ei valittu ja ilmoituksen mukaan peliin lähdettäisiin yhdellä pakkiparilla, kahdella sentterillä ja kolmella laitaparilla. Vasta Frappen itkuun parahtaminen herätti Allun isälliset tunteet ja erottomaton kaksikko Frappe-Mara sai armon päästä mukaan. Samalla siunattiin myös ZZ luisteleminen maalin suulle.
Senttereiksi Reba ja Touhu, eiku siis Reba ja Jamppa, vasen laita Allu, Nuuska ja Hannu, oikealle loput eli KV, Rami ja Risto P. Niin, se eka pakkipari oli tietenkin konkariosaston Mamba-Tode.
Ensimmäisessä erässä lyötiin luu kurkkuun ja loput kaksi erää surffailtiin ja tuhlailtiin.
Vaikka Jamppa ja Reba tekivätkin kaksi maalia mieheen, niin osumisprosentti jäi silti vaatimattomaksi, kuten lähes kaikkien muidenkin hyökkääjien, lukuunottamatta jäätävää Ristoa. Kaksi paikkaa, kaksi maalia tälle 40 vuotta pakinpaikkaa pelanneelle uusherännäiselle.
Rami ois tehny jos ois ollu paikkoja ja jos ois saanu syöttöjä. Nuuska ei halunnukkaan, antoi muiden tehdä.
ZZ pelasi taas kerran hyvin, mutta onneksi pystyimme antamaan vastustajalle paikan tehdä maalin, edes Hezzu ei sille yläpesälle mahtanut mitään.
Nyt jännitetään jatkosarjaa.
#91

Tilasto:
http://www.koskenpojat.fi/v...


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]