Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

KoPo – Nitro 50+ [ kaikki ]
01.03.2012
 
Loppusarjan ensimmäinen peli, ilman Nuuskaa, Ramia, Pekkaa, Mambaa. Mutta onneksi paikalla kuitenkin lähes täydet kaksi kenttää. Pakkeina Tode, Frappe ja Onnellinen-Mara (kun sai Frapen kotiin). Ykkösvitja itseoikeutetusti Jamppa, Allu ja Hurja. Kakkonen Pehkonen, Reba ja KV. ZZ loisti maalinsuulla, eikä kiukutellut yhtään.
Vastustajan kova Nummela ja painolastina Ramin manaama varma häviö.
Tode aloitti maalinteon ja yllättäen oltiinkin pian 2-0 johdossa, mutta vastustaja tuli kovaa ja väkisinkin rinnalle. Mutta meillä oli vielä aseita, Frappe ja Jamppa.
Taktisesti kypsä peli, jopa niin kypsä, että laadukkaat toimitsijatkin (Braddu ja Timo) villiintyivät KoPon hienosta esityksestä. Ainoita miinuksia eli kehitettävää jäi Hurjalle ja KV:lle, läpiajoja on syytä harjoitella. Pehmeät kädet eivät tarkoita veteliä käsiä. Eikä silmämunaharhautus onnistu ihan kaikilta.
Huhut kertovat Ramin vetävän jo länkiä kaulaansa ja haaveilevansa paluusta joukkueeseen, nyt kun mitalipelit ovat sittenkin mahdollisia.
Ensi viikolla härkäviikko. Kuudella pelaajalla kaksi peliä Porvoossa, tuossa niin idyllisessä Ramin kotikaupungissa. Kaupungissa, jota ei voi kuin rakastaa, suurien ajattelijoiden tyyssija.
#91

07:32 1-0 A.Kosonen
29.34 2-2 J.Ojala(K.Vento, F.Nordberg)
32:21 3-2 F.Nordberg
43.05 4-2 J.Ojala(K.Vento, F.Nordberg)

Ei jäähyjä ottelussa
HeZZulla torjuntoja 24


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen
Seuraava uutinen >>


         [ Edelliselle sivulle ]