Untitled Document
Etusivulle Etusivulle
Etusivulle Yhteystiedot Sivukartta
 Etusivu
  >  uutiset
Tulosta sivu Tulosta sivu
public html
uutiset
 
   

Untitled Document

Kenen syy ? [ kaikki ]
09.03.2012
 
ToldBoys - KoPo50 4-3 (2-2, 0-1, 2-0)

Tappion jälkeen on aina löydettävä syyllinen/syylliset, jotta ”viattomat” voivat saada synninpäästön ja osoitella näitä muita.
Mutta käydäänpä ensin läpi tuon torstai-illan ottelun kulku.
Ykkösketjun muodostivat Jamppa-Allu-Hannu, jarruketjun Reba-Risto-KV, pakkeina Frappe, Mara ja Mamba. ZZ meni maaliin.
Toisessa vaihdossa, ajassa 44 s (huom lyhyet vaihdot) KoPo teki upean maalin, Mara lähetti maalille viuhuvan kudin ja maskimiehet (KV+Toldboys) osuivat mailan varrella kiekkoon. Valitettavasti vain yhden tuomarin taktiikka ei sovi meille, sillä tuomari ei nähnyt kiekon käyneen maalin perukoilla ja hylkäsi hienon osuman. Seuraavassa hyökkäyksessä Toldboys teki tietenkin kostoksi rysän.
Tasoitus tuli hyvinkin nopeasti, Hozun loistavalla laukauksella, Hurja teki hienon esityön. Sitten mentiinkin johtoon Allun toimesta, jälleen Jamppa rakensi ja raatoi tilanteen. Porvoolaiset tasoittivat ruotsalaisonnella, eli veto vain sinne päin. Mutta kolmanteen erään mentiin KoPon 3-2 johdossa, Jamppa jälleen maalarina. Sitten alkoikin tuhlailun aikakausi, puolenkymmentä ”varmaa” maalipaikkaa tuhlattiin eikä matsia saatu naulattua. Ja jälleen honkkeli oli kotijoukkeen puolella, veto kaukaa upposi siitä samasta reiästä kuin toinenkin maali ja ZZ kävi lämpimänä, kymmenen upean torjunnan jälkeen lapsus.
Taktinen virhe oli yrittää voittaa ottelu, sillä tasapelikin olisi riittänyt loppuotteluun. Nyt ahnehdittiin ja hienon 2-1 hyökkäyksen päätteeksi Jamppa pääsi yrittämään, ei onnistunut. Tietenkin 9 sekuntia ennen loppua kaverilla kävi jälleen töhö ja finaalipaikka karkasi.
Niihin syyllisiin, hallilla väitettiin ensin, että Rami olisi syyllinen, pitkään näin uskottiinkin. Mutta lopulta oikea syyllinen löytyi. Ei ZZ, vaikka mies taisi jäädä koppiin koko yöksi mököttämään, veskariin emme sortuneet vaan tyhmään taktiikkaan. Ja silloinhan syyllinen on tietenkin Tode. Ramia emme olisi tarvinneet, mutta Todea kyllä. Saamari että sapettaa. Mutta voi sitä Ramia silti haukkua, kaveri laskettelee Italiassa ravintolassa kun kaverit hikoilevat. Nuuska kans peukaloinen.
#91

01.31 1-1 J.Ojala(H.Nissinaho, R.Malinen)
03.39 1-2 A.Vento(J.Ojala, H.Nissinaho)
18.32 2-3 J.Ojala(H.Nissinaho)

Jäähyt:
KoPo 0 min
ToldBoys 1 x 2 min


- Frappe -

 
<< Edellinen uutinen


         [ Edelliselle sivulle ]